vrijdag 20 november 2009

Veel spullen!


Ik sta bekend om mijn verzamelwoede als het gaat om antiek, brocante en oude meuk. Onze zolderkamer doet dan ook niet onder voor een gemiddeld woonwarenhuis. Nu, met de opstart van ons bedrijf in in zicht, kan ik helemaal los gaan, en op zoek naar spullen voor de gastenkamers en restaurant.

Inmiddels al veel zaken gekocht, zoals: eettafels, stoelen, terrasmeubilair, nachtkastjes, lampen decoratie etc. Inmiddels is Bob de Verhuizer niet meer zo blij met de verhuisopdracht, hoe krijg je dit in de verhuiswagen? Toch maar een trailer erachter, Bob? Tja, we weten wel wat we anderen laten doen. Verhuizen is ook een vak.

Verder zijn we op zoek naar oude plavuizen, blijkbaar zijn we niet de enige. Meestal zijn tweedehands spullen goedkoper, maar bij plavuizen geldt: hoe ouder hoe duurder, net als bij antiek. Bij verschillende handelaren in oude bouwmaterialen zijn we geweest, prachtige spullen, maar onbetaalbaar. Gelukkig zijn er nog kleine fabriekjes die volgens de oude methode dit soort plavuizen maakt.

Momenteel op zoek naar bedden. De IKEA lijkt een goed adres, maar wat blijkt; in Frankrijk is de IKEA ongeveer 30% duurder dan Nederland.. Toch maar verder zoeken. Ach ze zullen in Frankrijk toch ook wel winkels hebben....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten